Ilmoitukset

Kesätauko

Nyt lomaillaan kesä ja tanssit jatkuvat syksyllä 2.9.2019 alkaen. Entiseen malliin on 2 ryhmää, helpompia tansseja klo 18-19 ja helpoista haastavampiin klo 19-20.

Alkeiskurssi 2.9. - 4.11.2019

Uusi harrastus mielessä?

Nyt on mahdollisuus osallistua Pirkanmaan Linedancers ry:n järjestämälle rivitanssin alkeiskurssille 2.9.2019 alkaen. Kurssi kestää 10 viikkoa ja tunnit pidetään maanantaisin klo 17.15 ja niiden kesto on 45 minuuttia. Tämä kurssi sopii kaikille, koska lähdemme aivan alkeista liikkeelle. Tule sinäkin kokeilemaan hauskaa tanssimuotoa country- ja vähän muunkin musiikin tahdissa! Varusteiksi riittävät rennot vaatteet, sisäkengät ja vesipullo.

Rohkeasti mukaan, vaikka et olisi ikinä rivitanssia tanssinut, aikaisempaa kokemusta ei tarvita!

Lisätietoja kurssista luvassa hieman lähempänä syksyä.


Tapahtumia

Bootsit heilumaan 18. - 19.5.2019

Country Heels and Toes järjestää rivitanssitapahtuman Vierumäen Aavehallissa. Ohjelmassa luvassa rivitanssikilpailut, workshoppeja ja vapaata tanssia. Lisätietoja CHT:n Bootsit Heilumaan -tapahtumasivulta.

Kantriviikonloppu 28. - 30.6.2019

Iisalmessa on luvassa kantriviikonloppu kesäkuun lopussa. Tapahtumasivut julkaistaan myöhemmin.

Catalan Saturday 10.8.2019

Seuraava Catalan Saturday pidetään Jyväskylän seudulla ja samassa yhteydessä on muutakin ohjelmaa illaksi.

Get In Line 16.11.2019

Get In Line rivitanssitapahtuma palaa muutaman vuoden tauon jälkeen Vantaan Puistokulmaan. Mukana menossa myös Scooter Lee ja John Robinson. Lisätietoja Get In Line -sivustolta.

Ruka CountryRockCatalan Weekend 22. - 24.11.2019

Lisätietoja löytyy Facebookin tapahtumasivulta.


Messukylän Työväentalo

Tanssimme maanantaisin Messukylän Työväentalolla, joka sijaitsee Messukylänkadun varressa vastapäätä Messukylän kirkkoa. Osoite on Messukylänkatu 47, 33700 TAMPERE.

Työväentalon lähistöllä on ilmainen parkkipaikka omilla autoilla tuleville, pysäköittehän mahdollisimman tiiviisti, jotta kaikki mahtuvat. Talon pääoven edessä olevat paikat on varattu ohjaajille! Työväentalon ohitse kulkee useampi Tampereen liikennelaitoksen bussilinja, joten bussillakin pääsee paikalle kätevästi.

Messukylän työväentalon salissa ei saa tanssia ulkokengillä, joten vaihdathan tanssikenkäsi (sisäkengät) vasta talolla!